Добро пожаловать
Вход

Категории

ФИЛЬМ 2019 ПОСТАВИЛ НА СЧЕТЧИК - ДОЛГ АВТОРИТЕТА / Криминальный боевик 2019

Добавлено от Admin В Боевики 2018
8 Просмотры

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Описание

Nikolasi humbet shumë para, por nuk do të paguajë, duke besuar se ai u mashtrua. Huadhënësi i dërgon dy banditë atij dhe Peshën E Milkomit. Nikolai ik prej tyre...

Vonë në mbrëmje ai vjen në shtëpinë e një njeriu të vjetër, i cili e njeh atë si stërnipi i tij dhe me kënaqësi deklaron se ai tani mund të vdesë në paqe, pasi trashëgimtari i tij është shfaqur. Milkum dhe Giria gjejnë Nikolasin në fshat gjatë funeralit të gjyshit të tij dhe mësojnë nga ai se plaku la një trashëgimi, Thesarin e ushtrisë. Do të njoftohet në ditën e shtatë, pastaj do të bëhet e qartë se ku është thesari. Ka shumë ar, që është e dukshme, por vullneti mbahet nga Një Murg që nuk ka frikë nga banditët dhe nuk e thyen zotimin. Lexo tekstin në prani të trashëgimtarit. Milkum dhe Giria janë urdhëruar nga mjeshtri i tyre të presin për ditën e shtatë dhe të mos i heqin sytë as Nikolasit, as Murgut. Urdhëri i mjeshtrit do të mbetet i paplotësuar. Dita e shtatë do të ndryshojë gjithçka

\https://youtu.be/Lew009geq9I

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика